En İyi Döküman Yönetim Sistemi Programı İndir Ücretsiz PC İçin

Krystal DMS sayesinde dökümanları bilgisayara kaydedebilir, yönetebilir ve takip edebilirsiniz.

Desteklenen belge formatları arasında XLS, XLSX, DOC, DOCX, PPT, TXT, XML, CSV ve ZIP gibi popüler formatlar da bulunuyor.

Dökümanları yönetmek için çeşitli klasörler oluşturabilir ve dosyaları bu klasörlerde tutabilirsiniz.

Dökümanları farklı kullanıcılarla paylaşma imkanı da sunuyor. Her kullanıcı için dökümanları açma veya düzenleme konusunda farklı izinler ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Checkout seçeneğini kullanarak dökümanları kısıtlayabilirsiniz.

Programın ana penceresinde bulunan pasta dilimleri şeklindeki grafik sistemde tutulan dökümanlarla ilgili çeşitli istatistiksel bilgiler sunar. Örneğin toplam klasör sayısı, her klasörde bulunan dosya sayısı ve dökümanların kapladığı alan gibi bilgileri öğrenebilirsiniz.

Krystal DMS programı üzerinden sildiğiniz dökümanları kurtarmak için Geri Dönüşüm Kutusu’nu açarak geri yükleyebilirsiniz.

Dökümanların güvenliği için bu program ne zaman giriş yapılmış, ne aman çıkış yapılmış, ip adresi, klasör ismi gibi bilgilerin kaydını tutar ve dilerseniz bu geçmiş kayıtlara bakabilirsiniz.

Ayrıca programın şifreli giriş özelliği de bulunuyor. Böylece şifreyi bilmeyen kimse dökümanları göremez.

Programın en güzel yanlarından biri de, kendi içinde açık kaynak kodlu bir veritabanı bulunmasıdır. Böylece herhangi harici bir veritabanı ihtiyacı olmaz. Bu veritabanı içine dökümanları kaydedebilir, aratıp bulabilir veya dilediğiniz gibi manipüle edebilirsiniz.

Not: Bu programı çalıştırmak için bilgisayarda Java ve Tomcat yazılımlarının yüklü olması gerekiyor. İkisi de ücretsizdir. Java’yı buradan, Tomcat’i buradan indirebilirsiniz.

  • Programı indir.
  • Programı indir (alternatif indirme sunucusu)
  • Lisans: Ücretsiz.
  • İşletim sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Yayımlandı