Ses Değiştirme Programı (Kolay, Basit, Kaliteli, Ücretsiz) PC İçin

Free Voice Changer programı Windows bilgisayarlar için tamamen bedava bir ses değiştirici yazılımdır.

WAV, MP3 veya WMA uzantılı ses dosyalarını programa ekleyerek sesini değiştirebilirsiniz. Fakat sesi değiştirdikten sonra yalnızca WAV formatında kaydedebilirsiniz. Dilerseniz daha sonra buraya tıklayarak programsız bir şekilde web site üzerinden wav dosyalarını mp3 haline dönüştürebilirsiniz.

Ses Nasıl Değiştirilir?

Programın normal şekilde yükledikten sonra çalıştırın. Ana sayfası aşağıdaki gibidir.

Burada öncelikle ses dosyasını programa eklemek gerekiyor. 1 numaralı Browse butonuna tıklayın. Açılan pencerede ben mp3 foramtında bir dosya yükleyeceğim için 2 numaralı ok ile gösterilen seçeneğe tıklayıp Mp3 seçtim. Böylece 74-müdessir-suresi-ve-meali… isimli mp3 dosyası pencerede gözüktü ve fareyle onu seçip 4 numaralı Aç butonuna tıkladım. Böylece programa eklenecek.

1 numaralı ok ile gösterilen Pitch shift seçeneğine tıklayarak ses perdesini değiştirebilirsiniz. Seçenekleriniz +1 oktav ile -1 oktav arasındadır. Yani sesin perdesini 1 oktava kadar yükseltebilir veya 1 oktava kadar düşürebilirsiniz. Aşağıdaki resimde seçenekleri görebilirsiniz.

2 numaralı ok ile gösterilen maintain timbre kutusu işaretli olursa, sesin tınısı aynen korunacaktır. Rakip programlarda bu özellik yoktur.

3 numaralı ok ile gösterilen kaydırma çubuğunu sağa veya sola doğru çekerek dosyanın çalma hızını değiştirebilir yani hızlandırabilir yada yavaşlatabilirsiniz.

4 numaralı ok ile gösterilen play tuşuna tıklayarak değiştirdiğiniz sesi oynatın ve eğer istediğiniz gibi olduysa 5 numaralı Export butonuna tıklayın. Açılan pencereden dosyaya bir isim girip Kaydet butonuna tıklayarak bilgisayara kaydedin.

  • Programı indir.
  • Lisans: Ücretsiz.
  • İşletim sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Yayımlandı