Adobe Illustrator (2022) – Vektörel Çizim Programı

Adobe Illustrator, dünyanın en popüler vektör grafikleri yazılımıdır.

Bu sadece tasarımla sınırlı değil. Çünkü çizim yapmaya ek olarak bu program sayesinde harika logolar, mükemmel simgeler, ambalajlar ve profesyonel web grafikleri oluşturabilirsiniz.

Eğer vektör alanında çalışıyorsanız ve endüstri standartlarını yakalamak yani profesyonel olmayı amaçlıyorsanız, vektör sanatına yönelik vizyonunuzu tümüyle hayata geçirmek için Adobe Illustrator yazılımına mutlaka bir şans verin.

Adobe Sensei AI ile desteklenen özellikleri kullanarak daha hızlı tasarımlar oluşturun. Resmi bir tıklatmayla yeniden renklendirin, özel efektler oluşturun ve daha fazlasını yapın.

Masaüstü. Kahve dükkanı. Dağın zirvesi. İlham gelen her yerde çalışmak artık hiç olmadığı kadar kolay.

Kusursuz içerikler oluşturup bunları kontrol edebilmeniz için sürekli olarak Illustrator’a yeni özellikler ekliyoruz. Üstelik Creative Cloud üyeliğiniz sayesinde bu yeni özelliklere piyasaya sunuldukları anda erişebilirsiniz.

Creative Cloud üyesi olmasalar bile diğer kullanıcıları projenizi bulut üzerinden görüntülemeye davet edin. Büyük dosyaları dışa aktarıp göndermek zorunda kalmadan geri bildirim alın.

Eksik font sorununa veda edin. Illustrator artık Adobe Fonts’taki mevcut tüm fontları otomatik olarak bulup etkinleştirir.

Vektör çizimlerine 3B görünüm katın. 3B panelinde yükseltme, döndürme, aydınlatma seçenekleri ve Substance efektleriyle oynayın.

Becerilerinizi bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olacak çok sayıda ilham verici içerik ve eğitim bulun. Öğrenme panelini keşfedin veya arama çubuğunu kullanın.

Adobe Illustrator  Nasıl İndirilir, Nasıl Kurulur, Nasıl Kullanılır?

Aşağıdaki videoda Adobe Illustrator programı nedir, nasıl yüklenir ve kullanımı ile alakalı bilgiler yer almaktadır.

Adobe Illustrator Türkçe Eğitim Video Serisi


Yayımlandı

kategorisi