Basit Video Birleştirme Programı, Kolay Video Birleştirici (Ücretsiz)

Free AVI MP4 WMV MPEG Video Joiner is a simple but powerful video joining tool. It lets you to merge multiple video files in the same or different formats into a large one file such as AVI, MP4, FLV, WMA, etc. You can add an unlimited number of video files as you like and you can easily rearrange their order if needed. There are various presets which provide different quality adjustments with clicks.

Free AVI MP4 WMV MPEG Video Joiner programı sayesinde iki farklı videoyu veya daha fazla video dosyasını kolaylıkla birleştirebilirsiniz.

Bulabileceğiniz en basit ve anlaşılır arayüze sahiptir.

İki, üç yada dört video nasıl birleştirilir?

Programı bilgisayara yükledikten sonra çalıştırınca aşağıdaki penceresi açılacak.

Burada öncelikle 1 numarayla gösterilen Video Joiner sekmesine tıklayın. Ardından 2 numarayla gösterilen + butonuna tıklayarak birleştirmek istediğiniz videoları bilgisayardan seçip ekleyin. Son olarak 3 numarayla gösterilen Join butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın. Karşınıza aşağıdaki pencere çıkacak.

1 numaralı Browse butonuna tıklayarak, birleştirilen videonun kaydedileceği yeri seçebilirsiniz.

Dilerseniz File Name kısmındaki joined-all yazan yeri silip birleştirilen videoya yeni bir isim girebilirsiniz.

Eğer programa eklediğiniz her iki video aynı formata sahipse, o zaman direk olarak 2 numaralı Start Join butonuna tıklayıp hızlı bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Eğer iki videonun formatı farklı ise, o zaman üstteki resimde 1 numarayla gösterilen seçeneği işaretleyin ve aktif olan seçeneklerden videonun kalitesini, bit oranını, çözünürlüğünü, FPS özelliğini ve ses kalitesini seçtikten sonra 2 numara ile gösterilen seçeneğe tıklayarak birleştirilmiş olan videonun hangi formatta olacağını seçin.

Son olarak Start Join butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.

Desteklenen formatlar: AVI, MP4, FLV, WMV, MOV, VOB, 3GP.

  • Programı indir.
  • Lisans: Ücretsiz.
  • İşletim sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Yayımlandı